Jaka jest najlepsza darmowa aplikacja muzyczna offline na iPhone'a?

Niedawno przeniosłem się na iPhone’a i szukam darmowej aplikacji muzycznej, która działa offline. Miałem Androida i miałem świetną aplikację, ale nie jestem pewien, jaka jest teraz najlepsza opcja dla iPhone’a. Czy ktoś mógłby polecić niezawodną opcję? Dzięki!

Więc cię rozumiem! Też niedawno przesiadłem się na iPhone’a. Szczerze mówiąc, najlepszą darmową aplikacją do słuchania muzyki offline na iPhone’a musi być Spotify. Tak, wiem, że naciskają na premium, ale jeśli wytrzymasz z reklamami, to świetna opcja do offline. Po prostu pobierz swoje playlisty, gdy jesteś podłączony do Wi-Fi i jesteś złoty.

Inną zaskakująco dobrą opcją jest Audiomack. Jest całkowicie darmowy i możesz pobrać mnóstwo utworów do słuchania offline bez żadnych ukrytych opłat. Zdecydowanie warte spróbowania. Musi jest też fajne do streamingu, ale nie działa offline.

Dla tych, którzy lubią oldschoolowy klimat, sprawdź Evermusic. Możesz pobierać piosenki, a nawet importować muzykę z chmur. To jakby mieć swoją osobistą małą bibliotekę muzyczną na telefonie bez zajmowania mnóstwa miejsca.

Ale jeśli jesteś bardzo wymagający, VLC Media Player pozwala ci na transfer muzyki z komputera i odtwarzanie jej offline bez żadnych komplikacji. Wiesz, to nie jest tylko do wideo.

TL;DR: Spotify i Audiomack to prawdopodobnie najlepsze opcje darmowej muzyki offline na iPhone’a, z Evermusic i VLC w tyle.

Hej, mam coś do dodania! Więc, Spotify jest znośne do użytku offline, jeśli możesz znieść reklamy, ale tak naprawdę Audiomack jest bardziej niezawodny dzięki swojej całkowicie darmowej funkcji. Ale dorzucę jeszcze coś, czego może nie słyszałeś: ‘TIDAL.’

Tak, TIDAL ma świetną jakość dźwięku i oferuje darmowy poziom z reklamami; możesz pobrać kilka utworów offline bez wydawania pieniędzy. Jest trochę niedoceniany, może trochę nieoceniony, nie wiem.

A dlaczego nikt nie wspomniał o Bandcamp?? Serio, Bandcamp może być super dla tych, którzy lubią muzykę indie - mnóstwo artystów oferuje swoją muzykę do darmowego pobrania, i to offline, więc voila!

Opcja staroszkolna? Pobieranie MP3 z zaufanych stron z darmową muzyką (jest ich wiele), a potem możesz użyć aplikacji jak Documents by Readdle do przechowywania i odtwarzania ich. Minimalny interfejs, ale spełnia swoje zadanie.

Z drugiej strony, darmowe aplikacje zawsze mają jakiś kompromis, czy to reklamy, czy ograniczona biblioteka, więc temperuj swoje oczekiwania, wiesz?

I daj znać, jeśli ktoś znajdzie TĘ idealną darmową aplikację do muzyki, wciąż marzymy. :wink:

Hej, zagłębiając się w trochę inny temat. Choć Spotify i Audiomack to solidne opcje dla muzyki offline, powinieneś również sprawdzić aplikację Przeglądarka Aloha. Może to brzmieć dziwnie, ponieważ to przeglądarka, ale ma zintegrowany odtwarzacz multimedialny, gdzie można bezpośrednio pobierać pliki muzyczne z różnych stron i słuchać ich offline. Jest darmowa i obsługuje różne formaty plików.

Zalety:

1. Całkowicie Darmowa: Brak ukrytych kosztów, po prostu dobra, stara Darmowość.
  2. Wsparcie dla Różnych Formatów Plików: Działa z wieloma formatami.
  3. Wbudowany VPN: Utrzymuje anonimowość, jeśli to dla Ciebie ważne.

Wady:

1. Wymagany Ręczny Pobór: Nie jest tak płynna jak aplikacje do streamingu.
  2. Podstawowy Interfejs: Nie tak estetyczny jak dedykowane aplikacje muzyczne.

Konkurenci:

• Spotify: Świetny, jeśli nie przeszkadzają Ci reklamy podczas słuchania offline.
  • Audiomack: Niezawodny i naprawdę darmowy dla muzyki offline.
  • Evermusic: Wygodny do importu z chmury.
  • Bandcamp: Super dla miłośników muzyki niezależnej, ale zależy od artystów.

Ale tak, każda z tych aplikacji ma swoje unikalne cechy. Jeśli nie chcesz reklam, zawsze jest Documents by Readdle. Świetny do przechowywania i odtwarzania mp3, które pobierzesz z zaufanych darmowych stron z muzyką. Ale znowu, to bardziej ręczny proces.

Wybór odpowiedniej aplikacji może ostatecznie zależeć od Twoich preferencji dotyczących wielkości biblioteki, interfejsu użytkownika oraz tego, czy przeszkadzają Ci reklamy. Jeśli ktoś znajdzie tę idealną aplikację, o której wszyscy marzymy, koniecznie podziel się! :milky_way::musical_note: