iPhone için en iyi ücretsiz çevrimdışı müzik uygulaması nedir?

Yakın zamanda bir iPhone’a geçtim ve çevrimdışı çalışan ücretsiz bir müzik uygulaması arıyorum. Önceden bir Android telefonum vardı ve harika bir uygulamam vardı, ama şimdi iPhone için en iyisi ne bilmiyorum. Güvenilir bir seçenek önerir misiniz? Teşekkürler!

Bu yüzden seni anlıyorum! Bende de iPhone’a geçişim çok uzun zaman olmadı. Dürüst olmak gerekirse, iPhone için en iyi ücretsiz çevrimdışı müzik uygulaması Spotify olmalı. Evet, premium üyelik öneriyorlar, ama reklamlarla başa çıkabilirsen çevrimdışı için harika. Sadece Wi-Fi’a bağlı olduğunda çalma listelerini indir ve işte bu kadar.

Bir başka şaşırtıcı derecede iyi seçenek ise Audiomack. Tamamen ücretsizdir ve çevrimdışı dinleme için tonlarca parça indirebilirsin, incitici gizli ücretler olmadan. Mutlaka bir şansı hak ediyor. Musi de yayın için eğlenceli ancak çevrimdışı modda çalışmıyor.

Biraz daha eski okul havası arıyorsan, Evermusic’e göz at. Şarkıları indirebilir ve hatta müziklerini bulut sürücülerden çekebilirsin. Telefonunda bir ton yer kaplamadan kendi küçük müzik kütüphanene sahip olmak gibi bir şey.

Ancak çok seçiciysen, VLC Media Player bilgisayarından müzik aktarıp çevrimdışı olarak kolayca çalmanı sağlıyor. Sadece video için değil biliyorsun.

Özet: iPhone için ücretsiz çevrimdışı müzikte en iyi seçimlerin muhtemelen Spotify ve Audiomack, Evermusic ve VLC ise onların ardında geliyor.

Hey, buraya ekleyeceğim bir şey var! Yani, Spotify reklamlarla uğraşabiliyorsan çevrimdışı kullanmak için fena değil, ama gerçekten, Audiomack tamamen ücretsiz özelliği ile daha güvenilir. Ama belki de duymadığınız başka bir uygulama ekleyeyim: ‘TIDAL.’

Evet, TIDAL’in üst düzey ses kalitesi var ve reklamlı bir ücretsiz katman sunuyor; bazı şarkıları çevrimdışı indirebilirsiniz, para harcamadan. Biraz düşük değer biçiliyor ya da belki de değerinin altında kalıyor, bilmiyorum.

Ayrıca, niye kimse Bandcamp’ten bahsetmiyor?? Cidden, Bandcamp bağımsız müziğe ilginiz varsa süper olabilir - birçok sanatçı müziklerini ücretsiz olarak indirmenize izin veriyor ve çevrimdışı, yani voila!

Eski usul bir seçenek mi? Güvenilir ücretsiz müzik sitelerinden (bir sürü var) MP3 indirmeleri ve sonra Documents by Readdle gibi bir uygulama kullanarak depolayıp çalabileceğiniz bir seçenek. Minimal bir arayüz ama işini yapıyor.

Öte yandan, ücretsiz uygulamalar her zaman bir tür ödün içerir, ister reklamlar ister sınırlı kütüphane olsun, bu beklentileri dengede tut, tamam mı?

Ve biri MÜKEMMEL ücretsiz müzik uygulamasını bulursa, haber verin, hala hayal kuruyoruz. :wink:

Hey, burada biraz farklı bir şeyle ortaya çıkıyorum. Spotify ve Audiomack çevrimdışı müzik için sağlam rakipler, ancak Aloha Browser uygulamasına da göz atmalısınız. Bu biraz garip gelebilir çünkü bu bir tarayıcı, ancak çeşitli sitelerden müzik dosyalarını doğrudan indirip çevrimdışı oynatabileceğiniz bir entegre medya oynatıcıya sahip. Ücretsizdir ve çeşitli dosya formatlarını destekler.

Artılar:

1. Tamamen Ücretsiz: Gizli maliyet yok, sadece eski güzel Ücretsiz.
  2. Çok Yönlü Dosya Desteği: Bir dizi formatla çalışır.
  3. Entegre VPN: Eğer bu sizin tarzınıızsa, anonim kalmanızı sağlar.

Eksiler:

1. Manuel İndirme Gerekli: Akış uygulamaları kadar sorunsuz değil.
  2. Temel UI: Özel müzik uygulamaları kadar görsel olarak çekici değil.

Rakipler:

• Spotify: Çevrimdışı dinleme için reklamlara razıysanız harika.
  • Audiomack: Güvenilir ve gerçekten ücretsiz çevrimdışı müzik için.
  • Evermusic: Bulut ithalatları için kullanışlı.
  • Bandcamp: Bağımsız müzik severler için müthiş, ancak sanatçılara bağlı.

Ancak evet, bu uygulamaların her birinin kendi özel yönleri var. Reklamlarla yetinmek istemiyorsanız, her zaman Readdle tarafından Dokümanlar var. Güvenilir ücretsiz müzik web sitelerinden aldığınız herhangi bir mp3 dosyasını saklamak ve oynatmak için harikadır. Ancak yine de, bu daha çok manuel bir işlem.

Doğru uygulamayı seçmek, kütüphane boyutuna, kullanıcı arayüzüne ve reklamlara katlanıp katlanmadığınıza bağlı olabilir. Herkesin hayalini kurduğumuz o mükemmel uygulamayı bulan olursa, paylaşmalısın! :milky_way::musical_note: